Newsletter:

Enrolment in the first year of studies of the Business Economics Academynt in the first year of studies of the Business Economics Academy  

Notices

Шта нас чини посебним

Академија спонзорише све важније спортске и културне манифестације у граду, као и доделе стипендија својим студентима који се истакну у наведеним активностима. Нпр. спонзорисали смо књижевну манифестацију ,,Дисово пролеће” коју организује чачанска библиотека већ 50 година.

Помоћ штампању књига познатих књижевника као што су Мр госпођа Гроздана Комадинић, професор Тихомир Левајац (најтиражнији и најчитанији књижевник Републике Српске). Спонзорисали смо и чачанску Гимназију, лист ,,Гимназион” који је проглашен за најбољи школски лист Србије.

Што се спорта тиче, имамо студенте Александра Тришовића (бивши репрезентативац Србије у фудбалу); Александра Стевовића (кошаркаша ,,АЕК”-а из Атине); Маријану Раковић (одбојкашицу одбојкашког клуба ,,Либеро”) и многи други истакнути спортисти. Пријатељи Академије су и познати спортски новинари, а најпознатији међу њима је легенда југословенског и српског новинарства Миле Кос.


Помагали смо и одбојкашки клуб ,,Гимназијалац” из Краљева. Спонзорисали смо и српски православни календар који издаје Агенција ,,Чворак” из Чачка, а која се продаје широм света, односно на свим континентима, а намењен је нашој дијаспори. Такође, спонзорисали смо и изложбу слика Божидара Плазинића (једног од највећих сликара данашњице).

Увек смо отворени за све хуманитарне манифестације, а школујемо бесплатно и неколико студената, расељених лица са Косова, студенте Ромске националности, студенте који се истакну у хуманитарном раду и студенте са посебним потребама.

 

 

 

 

 

TodayToday0
YesterdayYesterday60
This WeekThis Week348
This MonthThis Month231
All_DaysAll_Days57562
Guests 2

Follow us:

BUSINESS ECONOMICS ACADEMY ĆAĆAK

Čačak, Bulevar Vuka Karadžića 5

Telephone +38132345067

                     +38132311149 

Tel./Fax: +38132330290

 Mobile: +381644050405

               +381641194713
Е-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.